Mensenlinq: alle recente overlijdensberichten

Mensenlinq recente overlijdensberichten

Laatst bijgewerkt op 15 oktober 2024 door Erwin en René

Wat is Mensenlinq?

Misschien ken je de website Mensenlinq. De website biedt de mogelijkheid om een (landelijke) rouwadvertentie of een recent overlijdensbericht te plaatsen. Het is op die manier de aankondiging dat iemand is overleden, die je eenvoudig online kunt delen. Daarnaast staat het platform bekend om de herdenkingspagina’s die je er kunt aanmaken.

Overlijdensberichten en herdenkingspagina’s

Mensenlinq combineert zowel de recente overlijdensberichten als herdenkingspagina’s, die mensen online aanmaken. Dat betekent dat het in meerdere opzichten een plek is om online te herdenken. Het platform is vergelijkbaar met rouwadvertenties in een lokale of regionale krant. Tegelijkertijd is er sprake van een aantal duidelijke verschillen:

Mensenlinq bewaart alle overlijdensberichten

Anders dan in een lokale krant of een regionale krant blijven de overlijdensberichten beschikbaar. Dus zoek je naast de recente overlijdensberichten ook de oudere berichten? Die staan overzichtelijk bij elkaar. Bovendien is er een zoekfunctie beschikbaar, om een eerder overlijdensbericht terug te kunnen vinden. 

Het platform creëert een online plek om te herdenken

Zowel uitvaartondernemers als nabestaanden hebben bij Mensenlinq de mogelijkheid om een herdenkingspagina aan te maken. Dat biedt de mogelijkheid om de overledene te herdenken, op een digitale plek. Het is een plek waar een ieder naartoe kan blijven gaan, en waar je samen met anderen (waar ook ter wereld) naar kunt kijken. 

Dus zoek je een plek waar alle recente overlijdensberichten samenkomen? Of die je kunt gebruiken om een herdenkingspagina aan te maken? Zowel de pagina als het overlijdensbericht kun je daarna eenvoudig delen via e-mail of social media.

Mensenlinq als grootste online platform

Mensenlinq is uitgegroeid tot het grootste online platform als het gaat om overlijdensberichten. Dus zoek je een plek die er helemaal op is ingericht en die ook anderen makkelijk kunnen vinden? Een herdenkingspagina maakt het laagdrempeliger om nog eens aan een dierbare te denken. Je kunt er alleen naartoe gaan om herinnering op te halen. Of er samen met anderen afspreken, om samen te herdenken.

Dankzij het grootste platform heb je allerlei mogelijkheden om de herdenkingspagina naar wens vorm te geven. Dus gaat het je om de informatie dat een dierbare is overleden? Of wil je daar bijvoorbeeld een tekst of een foto bij plaatsen? Mensenlinq biedt de verschillende mogelijkheden. Op die manier weet je zeker dat er online altijd een plek beschikbaar is om naartoe te gaan. 

Veelgestelde vragen over Mensenlinq overlijdensberichten

Kan ik zelf een herdenkingspagina aanmaken bij Mensenlinq?

Laatst bijgewerkt op 15 oktober 2024 door Erwin en René

Ja, je hebt ook als nabestaande de mogelijkheid om een herdenkingspagina aan te maken bij Mensenlinq. Daarnaast kunnen uitvaartondernemers de pagina’s aanmaken. Dat doen zij vaak bij een overlijden. Op die manier creëren ze online een plek waar je altijd naartoe kunt.

Hoe nuttig was deze informatie?

0 stem(mers), Gem. score: 0

Blijft de herdenkingspagina altijd beschikbaar?

Laatst bijgewerkt op 15 oktober 2024 door Erwin en René

Ja, er geldt geen einddatum voor de herdenkingspagina die je aanmaakt. Dat betekent dat de pagina in principe altijd beschikbaar blijft. Op die manier creëer je online een plek waar je zelf en samen met anderen naartoe kunt gaan.

Hoe nuttig was deze informatie?

0 stem(mers), Gem. score: 0

Wie kan bij Mensenlinq een overlijdensbericht bekijken?

Laatst bijgewerkt op 15 oktober 2024 door Erwin en René

Iedereen met de link kan bij Mensenlinq het overlijdensbericht bekijken. Dat geldt ook voor de herdenkingspagina als je die aanmaakt. Deel de link daarom met iedereen die belangrijk was voor jouw dierbare die belangrijk voor je was.

Hoe nuttig was deze informatie?

0 stem(mers), Gem. score: 0

Verzekeraar Verzekerd bedrag Kinderen gratis Soort verzekering Premie p/m Bekijken
Meest gekozen!
Monuta € 9.500,- €7.000 vrij + €2.500 pakket Premie p/m: € 7,10 Bekijken
Verz. bedrag: € 5.000,-
        Gekozen door 22%
Dela € 9.500,- €9.500 vrij te besteden Premie p/m: € 8,99 Bekijken
Verz. bedrag: € 5.000,-
        Gekozen door 36%
ASR € 9.500,- Kapitaal Premie p/m: € 11,34 Bekijken
Verz. bedrag: € 5.000,-
        Gekozen door 36%
* genoemde premies zijn per maand
[/BR]

Hoe nuttig was deze informatie?
0 stem(mers), Gem. score: 0
Vorige artikel

Geef een reactie